WINKEL

Welkom bij VONJAxl, dé grote matenzaak voor damesmode in Limburg sinds 2010, gelegen in de binnenstad van Sittard. In de ambiance van een mode-boetiek bieden wij merkkleding voor de modieuze vrouw in de maten 44 t/m 58.Wij verkopen merkkleding van goede kwaliteit, bovenkleding, jassen, panty’s en ondergoed. Wij geven eerlijk advies en luisteren goed naar je wensen. Aandacht, service en advies staat bij ons hoog in het vaandel en we nemen de tijd om samen jouw kleding uit te zoeken. Ook is er ruimte voor een kopje koffie, voor jezelf of diegene die meegekomen is.

VONJAxl

Haspelsestraat 8 Sittard

tel 046-7503394
       
www.VONJAxl.nl

OPENINGSTIJDEN:

Maandag      gesloten
Dinsdag        09.30-18.00
Woensdag    09.30-18.00
Donderdag   09.30-20.00
Vrijdag           09.30-18.00
Zaterdag       09.30-17.00


De koopzondagen is VONJAxl gesloten, uitgezonderd de laatste zondag van maart en september en in december de 8, 15, 22 en 29e

OVER VONJAxl

Ik ben Yvonne Janssen, eigenaresse van mijn mooie winkel waarin ik met passie werk. Vanuit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is om leuke en goed passende kleding te vinden als je een grotere maat draagt. Daarom is geen enkele vraag mij vreemd, ik luister goed naar je wensen en zal altijd eerlijk antwoord geven. Uiteindelijk ben jij die beslist, maar ik geef wel mijn advies als ik vind dat je misschien een andere keuze moet maken. Samen kunnen we dan enthousiast zijn van jouw aankopen, vooral als ik een blije klant naar huis zie gaan, jij als je met plezier de VONJAxl kleding draagt

WINKELEN MET VRIENDEN EN VRIENDINNEN

Wil je een avondje met je vriendinnen of familie winkelen: ook dat kan, maak een afspraak buiten winkeltijden en we maken er een leuke avond van. 

Maximaal 6 personen.

Subscribe to our Newsletter

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, modetreds of wetenswaardigheden rondom VONJAxl? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Thanks! Message sent.
Failed to send request. Please correct errors and try again.